Πώς να φτιάξετε σιρόπι ζάχαρης μελιού

0
684
0
(0)

Πώς να φτιάξετε σιρόπι ζάχαρης μελιού. Είναι μια πολύ απλή και οικονομική συνταγή που μπορεί να αντικαταστήσει το μέλι στις συνταγές σας. Μοιάζει πολύ με το μέλι. από το πορτοκαλί χρώμα έως την παχιά υφή του. Κανονικά χρησιμοποιείται για την παρασκευή μαροκινών κέικ ή άλλων που απαιτούν πολύ μέλι. Εδώ είναι τα απαραίτητα συστατικά καθώς και τα βήματα προετοιμασίας.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗΙ:
Μαρέγκα – Χρήσιμες πληροφορίες

 

༺ Θα χαρώ να κάνετε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο 𝓨𝓸𝓾𝓣𝓾𝓫𝓮

Ακολουθήστε με στο 𝕴𝖓𝖘𝖙𝖆𝖌𝖗𝖆𝖒!!! 🍮 🍓 ༻

Συστατικά:

    • 1 κιλό ζάχαρη
    • 1/2 λεμόνι, κομμένο σε φέτες
    • 500 ml νερού
    • 50 ml νερού με άνθη πορτοκαλιού

Παρασκευή:

Βήμα 1: Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, προσθέστε τη ζάχαρη, το νερό και το λεμόνι

Βήμα 2: Ανακατέψτε και στη συνέχεια το βράζουμε για 30 λεπτά μειώνοντας τη θερμότητα σε ΧΑΜΗΛΗ

Βήμα 3: Θα παρατηρήσετε ότι το υγρό θα αλλάξει χρώμα (θα είναι πορτοκαλί). Ανακατέψτε και ρίξτε το νερό με άνθη πορτοκαλιού

Βήμα 4: Ανακατέψτε και βνράστε το για 20 λεπτά μειώνοντας τη θερμότητα σε ΧΑΜΗΛΗ

Βήμα 5: Ρίξτε σε ένα βάζο ή πολλά γυάλινα βάζα. Το υγρό θα πυκνώσει όταν κρυώσει

Βήμα 6: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σιρόπι ζάχαρης για οποιαδήποτε συνταγή που απαιτεί μέλι, είναι πιο οικονομικό και έχει υπέροχη γεύση!

Via: recettesmaroc.com

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?