Χταπόδι τηγανητό. Χταπόδι τηγανητό, συνοδευόμενο από ταραμά. Γεύσεις που μένουν και θα τρελάνουν τον ουρανίσκο σας. Ένα ορεκτικό που δεν πρέπει να λείπει από κανένα τραπέζι.
ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ? ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΑΤΙ ΝΕΟ!!!!
Συστατικά
1 χταπόδι, 1,5-2 κιλά περίπου
100 ml ελαιόλαδο
6 κλ. θυμάρι
2 φύλλα δάφνης
1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
1 φινόκιο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
1 κ.σ. ξύδι, βαλσάμικο
½ κ.σ. πιπέρι, σε κόκκους
Για το πανάρισμα:
200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
50 γρ. καλαμποκάλευρο
1 κ.γ. ξερό θυμάρι
1 κ.γ. ξερή ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Για το τηγάνισμα:
Ηλιέλαιο
Για το σερβίρισμα:
Ταραμοσαλάτα
Εκτέλεση
Απλώνουμε στον πάτο μιας πλατιάς κατσαρόλας το κρεμμύδι, το καρότο, το φινόκιο, προσθέτουμε το ξύδι, το πιπέρι, τα φύλλα δάφνης, το θυμάρι και την αφήνουμε στην άκρη.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
Via: giorgostsoulis.com



