Γιαουρτογλυκό με ζελέ ανανά και κομπόστα ροδάκινο

    0
    665

    Γιαουρτογλυκό με ζελέ ανανά και κομπόστα ροδάκινο. Δροσερό γλυκό γιαουρτιού με ζελέ , τέλειο για τώρα που ο καύσωνας μας ήρθε για να μείνει!

    Συστατικά

    1/2 κιλό γιαούρτι
    2 φακελάκια ζελέ ανανά
    1 μεσαία κομπόστα ροδάκινο
    1 πακέτο μπισκότα Πτι-Μπερ
    3/4 φλ. βούτυρο λιωμένο

     

    Εκτέλεση

    1. Τρίβουμε τα μπισκότα και τα ρίχνουμε στο σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε. Περιχύνουμε τα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο. Ανακατεύουμε ώστε να γίνουν μια μάζα και τα στρώνουμε στον πάτο του σκεύους, πατικώνοντάς τα.
    2. Διαλύουμε τα 2 φακελάκια ζελέ σε 2 ποτήρια ζεστό νερό. Προσθέτουμε 1 ποτήρι από το σιρόπι της κομπόστας.
    3. Αφού κρυώσει το ανακατεύουμε με το γιαούρτι και τέλος προσθέτουμε τα ροδάκινα τα οποία έχουμε κόψει μικρά κομμάτια.
    4. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω στα μπισκότα και το βάζουμε στο ψυγείο.

    Λίγα μυστικά ακόμα

    Μπορεί να γίνει και χωρίς τα μπισκότα.

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    Πηγή

    Προηγούμενο άρθροSmoothie με φράουλα-μπανάνα και βρώμη
    Επόμενο άρθροΠανακότα με Philadelphia
    Tina
    Η μαγειρική είναι το πάθος μου με ξεκουράζει !!! Καθημερινές Συνταγές μου που φτιάχνω, ψάχνω , ή βρίσκω & μεταφράζω για να σας τις δίνω με ένα τρόπο εύκολο έτσι ώστε να με ακολουθείτε σε αυτό το ταξίδι της δημιουργίας και των Γεύσεων. Ό,τι βρίσκετε εδώ, να ξέρετε είναι δοκιμασμένο κι από καρδιάς. Σας ευχαριστώ για την καθημερινή υποστήριξή σας !!! ΣΗΜ: Μερικές φωτο είναι από το Internet !!!