Μιλφέιγ με σαβαγιάρ. Το γλυκό με τα χίλια φύλλα χωρίς σφολιάτα ! Πανεύκολη συνταγή για να φτιάξετε το αγαπημένο σας γλυκό με σαβαγιάρ και αφράτη κρέμα!
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Συστατικά
2 πακέτα των 200 γραμμαρίων μπισκότα σαβαγιάρ
1 φακελάκι έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής
2 φλιτζάνια του τσαγιού κρύο γάλα
λίγο σπιτικό βύσσινο
** ~ Για τη σαντιγί
1 κουτάκι σαντιγί
1 φλιτζάνι του τσαγιού άχνη
Εκτέλεση
Θα ξεκινήσουμε τη συνταγή, ρίχνοντας σε μία λεκάνη ένα κουτάκι σαντιγί, 1 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρή άχνη και 2 βανίλιες. Θα τα χτυπήσουμε με το μίξερ σε μεγάλη ταχύτητα φτιάχνοντας έτσι την σαντιγί μας.
Σε μία λεκάνη θα βάλουμε 1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής και 2 φλυτζάνια του τσαγιού κρύο γάλα. Θα τα χτυπήσουμε και πάλι με το μίξερ καλά.
Σε ένα πυρέξ θα στρώσουμε τα μπισκότα σαβαγιάρ και θα τα αλείψουμε με ένα πινέλο με σπιτικό βύσσινο. Κατόπιν θα στρώσουμε επάνω από τα μπισκότα την κρέμα ζαχαροπλαστικής που φτιάξαμε και θα την απλώσουμε ομοιόμορφα.
Θα συνεχίσουμε, δημιουργώντας την δεύτερη στρώση με τα μπισκότα σαβαγιάρ. Θα κρατήσουμε λίγα μπισκότα για να τα απλώσουμε στο τέλος επάνω από το γλυκό. Πάλι με το πινέλο θα αλείψουμε τα μπισκότα με σπιτικό βύσσινο.
Το επόμενο βήμα είναι να στρώσουμε επάνω από τα μπισκότα την σαντιγί. Αφού την απλώσουμε ομοιόμορφα σε όλο το πυρέξ θα θρυμματίσουμε τα υπόλοιπα μπισκότα σαβαγιάρ και θα πασπαλίσουμε την σαντιγί.
Το γλυκό μας είναι έτοιμο, καλή σας απόλαυση!
Καλημέρα 💕💕💕
Μιλφέιγ με σαβαγιάρhttps://t.co/3wiZtpCFMW via @SyntagesMatinas
— Matoula ♨️Tina’s recipes ♨️ (@SyntagesTinas) January 10, 2024
🐦 🐦 Matoula – Matina’s recipes ♨️
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
Βασική ιδέα προσαρμοσμένη από : το κανάλι Andreas Mamoukaris