Μπισκότα ινδοκάρυδου σπιτικά, καλύτερα και από του εμπορίου!

    0
    499

    Μπισκότα ινδοκάρυδου σπιτικά, καλύτερα και από του εμπορίου! Μαθαίνουμε πως να κάνουμε τις αγαπημένες μας καρύδες! Τέλειο γλύκισμα για να μας κρατάει συντροφιά με τον καφέ μας!

    Συστατικά

    250 γρ. Ινδοκαρυδο
    2 κουτ.σουπ. Αλεύρι
    2 κουτ.σουπ. βουτυρο
    2 βανιλιες
    180 γρ. Ζαχαρη
    4 μέτρια αυγά

     

    Εκτέλεση

    Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ το ινδοκάρυδο, με το αλεύρι, τη ζάχαρη, τις βανίλιες και προσθέτουμε μέσα σε αυτό το λιωμένο βούτυρο και τέλος ρίχνουμε και τα αυγά, που τα έχουμε προηγουμένως χτυπήσει με ένα σύρμα
    Μόλις τα ανακατέψουμε γίνεται μια μαλακή ζύμη, για αυτό τη βάζουμε μόνο για 10 λεπτά στο ψυγείο μέχρι να σφίξει λίγο

    Ύστερα με ένα κορνεδάκι ή με ένα κουπατ δίνουμε το σχήμα που θέλουμε και από πάνω βάζουμε το κερασάκι

    Βγαίνουν περίπου 20 κομμάτια

    Καλή απόλαυση και καλή επιτυχία σε όσους δοκιμάσουν να φτιάξουν τα πιο λαχταριστά μπισκότα ινδοκάρυδου!

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    Η συνταγή από “Ελενη Σιδηροπουλου”