Πανεύκολη και πεντανόστιμη αλευρόπιτα με φέτα. Σε τρία βήματα φτιάχνετε μια υπέροχη πίτα με αγνά υλικά που βρίσκονται σε κάθε σπίτι, τόσο εύκολη και γρήγορη όσο εύκολα και γρήγορα θα την φτιάξετε και θα την εξαφανίσετε.
Συστατικά
- 2 ποτήρια αλεύρι
- 2 αβγά
- 2 ποτήρια γάλα
- 3-4 κ.σ. μαργαρίνη
- 300 γρ. τυρί φέτα
- λίγο φρεσκοτριμένο πιπέρι*
Εκτέλεση

- Ανάβουμε τον φούρνο στους 200C. Ρίχνουμε στο ταψί της κουζίνας δύο κουταλιές μαργαρίνη και το τοποθετείτε στον φούρνο να λιώσει.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το γάλα. Ρίχνουμε τα αυγά και το 1/3 από τη φέτα και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε ώστε να ενωθούν καλά τα υλικά μας. Το μείγμα πρέπει να γίνει σαν χυλός. Μόλις λιώσει η μαργαρίνη στο ταψί, ρίχνουμε το μείγμα και το απλώνουμε καλά να πάει παντού.
- Βάζουμε μικρά κομμάτια βουτύρου τρίβουμε το υπόλοιπο τυρί πάνω στο χυλό και ψήνουμε 30 με 40 λεπτά μέχρι να ροδίσει η πίτα. Σερβίρουμε τη πίτα μας ζεστή.
*Αποφεύγουμε το αλάτι διότι η φέτα είναι αλμυρή.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!



