Ταρτάρ σολομού, η γκουρμέ εμπειρία που θα σας αφήσει άφωνους

    0
    555
    Syntages-matinas.gr-Ταρτάρ-σολομού-η-γκουρμέ-εμπειρία-που-θα-σας-αφήσει-άφωνους
    Syntages-matinas.gr-Ταρτάρ-σολομού-η-γκουρμέ-εμπειρία-που-θα-σας-αφήσει-άφωνους

    Ταρτάρ σολομού, η γκουρμέ εμπειρία που θα σας αφήσει άφωνους. Στη σημερινή συνταγή συνδυάζονται ταρτάρ σολομού, φρέσκες γεύσεις και διαφορετικές υφές. Με μια πολύ ελκυστική παρουσίαση, σήμερα θέλω να σας δείξω πώς παρασκευάζω ταρτάρ σολομού. Ιδανική επιλογή για εκείνες τις στιγμές που αναζητάτε ένα εκλεπτυσμένο και νόστιμο απεριτίφ. 

    ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗΙ:
    Μπισκότα βρώμης με σοκολάτα και σταφίδα

    Το ταρτάρ σολομού χαρακτηρίζεται από την ποιότητα των συστατικών του και την απλότητα παρασκευής του.

    Είναι σημαντικό να επιλέξετε καλά την ποιότητα του ακατέργαστου σολομού. Πρέπει να είναι πολύ φρέσκος ​​για να εγγυηθεί την ποιότητα και τη γεύση του. Πολύ φρέσκα πρέπει να είναι και τα υπόλοιπα υλικά που συνοδεύουν την ταρτάρ σολομού. Για να ετοιμάσουμε το ταρτάρ θα προσθέσουμε αβοκάντο, φρέσκο ​​κρεμμυδάκι και ώριμη ντομάτα. Συστατικά που θα δώσουν διαφορετικές υφές και αποχρώσεις στο ταρτάρ σολομού.

    Συστατικά

    Για το ταρτάρ σολομού

    300 γραμμάρια φρέσκου σολομού

    1⁄2 ντομάτα

    1⁄2 φρέσκο ​​κρεμμυδάκι

    1⁄2 αβοκάντο

    Για το dressing

    1 κουταλιά της σούπας σόγια

    1 κουταλιά της σούπας σάλτσα

    1⁄2 λεμόνι, χυμός

    2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

    1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο

    1⁄4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

     

    Εκτέλεση

    • Καθαρίζουμε τον σολομό από τα κόκαλα και το δέρμα και τον κόβουμε σε μικρούς κύβους. κομμένο σολομό
    • Σιγοβράζουμε μια ντομάτα σε ζεστό νερό για 1 λεπτό. ζεμάτισμα ντομάτας
    • Έτσι θα είναι πιο εύκολο για σας να αφαιρέσετε το δέρμα. φλούδα ντομάτας
    • Κόψτε το σε μικρά κομμάτια. κομμένη ντομάτα
    • Κόβουμε και το φρέσκο ​​κρεμμυδάκι σε μικρά κομμάτια. κόψτε μικρό κρεμμύδι
    • Κόψτε το αβοκάντο στη μέση και επίσης κόψτε το σε μικρά κομμάτια. κομμένο αβοκάντο
    • Για να ετοιμάσετε το ντρέσινγκ, βάλτε τη σάλτσα σόγιας και τη σάλτσα Perrins σε ένα μικρό μπολ. σάλτσα σόγιας και περίνες
    • Προσθέστε το μηλόξυδο και το ελαιόλαδο. ελαιόλαδο
    • Και τέλος το χυμό λεμονιού και μια πρέζα αλάτι. χυμό λεμονιού
    • Ανακατεύουμε καλά το ντρέσινγκ και μοιράζουμε πάνω από κάθε υλικό. Καλύψτε κάθε μπολ με πλαστική μεμβράνη και αφήστε το να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 30 λεπτά.μοιράζω αλίνο
    • Τοποθετήστε έναν κύλινδρο σε ένα πιάτο και ξεκινήστε με μια στρώση αβοκάντο. στρώμα αβοκάντο
    • Στη συνέχεια, βάλτε μια στρώση ντομάτα. στρώμα ντομάτας
    • Τώρα προσθέστε τη στρώση του φρέσκου κρεμμυδιού. στρώση κρεμμυδιού
    • Και τελειώνει με μια στρώση σολομού. στρώμα σολομού
    • Διακοσμήστε με μερικές λωρίδες σχοινόπρασο και μερικούς σπόρους σιμιγδαλιού. Σουσάμι

    Ο πιο παραδοσιακός τρόπος για να σερβίρετε ταρτάρ σολομού είναι το τοστ. Αν όμως ψάχνετε κάτι πιο πρωτότυπο, σας προτείνω να το δοκιμάσετε και με τηγανιτές πατάτες.

    Είτε ως απεριτίφ σε ένα κομψό δείπνο. Ως συνοδευτικό σε μια άτυπη συνάντηση. Ή απλώς για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Απολαύστε αυτό το πιάτο ταρτάρ σολομού οποιαδήποτε στιγμή. Και εκπλήξτε τους καλεσμένους σας με ένα διαφορετικό ορεκτικό.

     

     

    🐦 🐦 Matoula – Matina’s recipes ♨️

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

    Syntages-matinas.gr-Ταρτάρ-σολομού-η-γκουρμέ-εμπειρία-που-θα-σας-αφήσει-άφωνους
    Προηγούμενο άρθροLayali Lubnan- “Λιβανέζικες νύχτες”
    Επόμενο άρθροΚέικ με ολόκληρο πορτοκάλι
    Tina
    Η μαγειρική είναι το πάθος μου με ξεκουράζει !!! Καθημερινές Συνταγές μου που φτιάχνω, ψάχνω , ή βρίσκω & μεταφράζω για να σας τις δίνω με ένα τρόπο εύκολο έτσι ώστε να με ακολουθείτε σε αυτό το ταξίδι της δημιουργίας και των Γεύσεων. Ό,τι βρίσκετε εδώ, να ξέρετε είναι δοκιμασμένο κι από καρδιάς. Σας ευχαριστώ για την καθημερινή υποστήριξή σας !!! ΣΗΜ: Μερικές φωτο είναι από το Internet !!!